Ambassade en Consulaten van België in China
Home Contact Ambassade in Beijing Online een afspraak maken - E-Appointment

Online een afspraak maken - E-Appointment

Online een afspraak maken voor consulaire diensten - E-Appointment

Via onderstaande link kan u zelf eenvoudig online een afspraak inplannen voor al onze consulaire diensten. Voorlopig is deze dienst enkel beschikbaar voor onze Ambassade in Beijing.

Het is niet mogelijk een afspraak te maken voor visumaanvragen. Deze moeten ingediend worden bij een van de Visa Application Centers.

Opgelet: Afspraken dienen minstens een dag op voorhand gemaakt worden. Indien u niet zeker bent welke categorie u juist dient te selecteren, kies dan voor 'andere consulaire diensten'.

Door de buitengewone omstandigheden verbonden aan de COVID-19 pandemie, is de ambassade alleen toegankelijk op afspraak, en dit op beperkte tijdstippen.

Bezoekers moeten hun temperatuur laten controleren aan de ingang van de ambassade vooraleer ze zich laten registreren en mogen binnenkomen. Bezoekers die aan de ingang een hogere temperatuur hebben dan 37,3°C of die andere symptomen van COVID-19 tonen worden niet toegelaten tot de ambassade en worden aangeraden om onmiddellijk medisch hulp te zoeken.

Binnen de ambassade moeten de bezoekers de COVID-19 preventiemaatregelen strikt opvolgen (verplicht mondmasker dragen, handen wassen, sociale afstand bewaren).